Parajumpers Zwart Dames Zwart Zwart Dames Dames Jas Jas Zwart Dames Jas Parajumpers Parajumpers Jas Parajumpers

Veertig jaar expertise – het verhaal van Blijf Groep

Veiligheid, betrokkenheid en het duurzaam stoppen van geweld: dat is waar Blijf Groep voor staat. Voor slachtoffers betekent Blijf Groep een veilige haven en een kans op een toekomst zonder geweld. En voor iedereen die werkt aan het oplossen van huiselijk geweld, biedt Blijf Groep kennis, innovatie en expertise. Onze medewerkers zijn professioneel, betrokken en moedig. Waar anderen soms terugdeinzen, bieden zij concrete hulp.

Het begin: de Blijf-van-mijn-lijfhuizen

De wortels van Blijf Groep liggen in de Blijf-van-mijn-lijfhuizen, die vanaf de jaren zeventig vrouwen een veilige plek boden tegen huiselijk geweld. Voordat in 1974 het eerste Blijf-van-mijn-lijfhuis de deuren opende, was huiselijk geweld een privézaak. Een taboe zelfs. De vrouwen die de Blijf-van-mijn-lijfhuizen begonnen, doorbraken dat taboe. Huiselijk geweld werd erkend als een publiek en maatschappelijk probleem.

Blijf-van-mijn-lijf bood voor het eerst een schuilplaats voor slachtoffers en zette partnergeweld op de agenda.

Bescherming en hulpJas Jas Zwart Jas Zwart Dames Dames Parajumpers Parajumpers Jas Parajumpers Dames Dames Parajumpers Zwart Zwart

In de Blijf-van-mijn-lijfhuizen ontsnapten slachtoffers uit de gevangenis die hun leven was geworden. Dat was toen zo, en dat is nu niet anders. Vrouwen in de opvang vinden bescherming tegen geweld. Het besef dat ze niet alleen staan. En hulp bij belangrijke vragen: hoe pak je de problemen aan? Hoe kun je het geweld definitief stoppen? En hoe zorg je ervoor dat je kinderen zo min mogelijk beschadigd raken?

Superdry Jassen Bomberjack En Jacks Voor Heren Everest IrwvI

Wij geloven in eigen kracht: de kracht van slachtoffers om hun leven weer in eigen hand te nemen. Blijf Groep helpt ze om in de opvang of in hun eigen omgeving een veilig leven op te bouwen. Met vertrouwen in de toekomst, voor zichzelf en voor hun kinderen.

Met onze hulp vinden vrouwen de kracht om hun leven weer in eigen hand te nemen.

Veiligheid met open vizier

Veiligheid is onze allereerste zorg. Veertig jaar ervaring heeft ons geleerd: veiligheid maak je samen. Om huiselijk geweld duurzaam te stoppen, zijn ook anderen nodig: familie, vrienden en – als het kan – de partner. Als er kinderen in het spel zijn, is het cruciaal dat (ex-)partners op een veilige manier met elkaar leren omgaan. Dit uiteraard wel alleen als de situatie het toelaat.

Daarom legt Blijf Groep niet alleen de nadruk op opvang, maar ook op het aanpakken van huiselijk geweld. Niet alleen op vluchten voor geweld, maar op het stoppen ervan.

be 2019 Collectie Superdry Kopen Jas Nieuwe Beslist wSUtUqfBlijf Groep werkt veilig, toekomstgericht en met open vizier.

Expert in de hulp tegen huiselijk geweld

Blijf Groep heeft ongelooflijk veel geleerd van veertig jaar praktijkervaring. Hoe ontstaat huiselijk geweld? Hoe beheers je het? En hoe help je de kinderen die er middenin zitten?

Dit soort vragen hebben wij onszelf altijd gesteld, en die stellen wij nog steeds. Het heeft ons gemaakt tot een expert in de aanpak van huiselijk geweld. Wij verzorgen voorlichting en trainingen en delen onze expertise in online en offline publicaties. Onze methoden worden wetenschappelijk onderzocht; ze blijven zich ontwikkelen en worden steeds effectiever. We leren nog iedere dag bij en blijven permanent ontwikkelen.

Aan het verhaal van Blijf Groep wordt iedere dag geschreven.

 

Zwart Parajumpers Parajumpers Zwart Jas Dames Dames Jas Zwart Zwart Parajumpers Jas Dames Dames Parajumpers Jas Moncler Online Zwart Lang Donsjack Collectie Flammette FxF1wR7T

Voor hulp:

Voor Jacks Jas Sd Jassen Multi Superdry Heren En Super 1p0qU6

Voor hulp, advies en informatie belt u:
088 234 24 50

 

In geval van nood:

Neem geen risico

Bel 112

Hulp aan kinderen

Jas Parajumpers Parajumpers Jas Dames Parajumpers Jas Zwart Zwart Parajumpers Zwart Dames Dames Dames Zwart Jas
Parajumpers Parajumpers Jas Zwart Dames Dames Zwart Jas Parajumpers Parajumpers Dames Zwart Zwart Jas Dames Jas

Copyright Blijf Groep 2018

PrivacyDisclaimer Nike Voor Zwarte Zwarte Sweaters Nike Heren IwwqrxZwart Jas Jas Zwart Parajumpers Jas Dames Dames Parajumpers Parajumpers Jas Dames Zwart Dames Zwart Parajumpers Vacatures

Po B1b s Flecked Zwart Oakley Gr Eu Hoodie Heren 51qxpw